ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ  

Actualització: 23/09/2017

Cerd Garriga, Magdalena
Palma (Mallorca), 26 de maig de 1980

Àrees de treball: Escultura gtica / Iconografia

Magdalena Cerdà Garriga és llicenciada en història de l’art (2004), en història (2009) i màster en patrimoni cultural: investigació i gestió (2012) per la Universitat de les Illes Balears. És doctora en història de l’art amb menció europea per la Universitat de les Illes Balears (2016) amb la tesi La imatgeria medieval mallorquina (1229-1520), dirigida per Sebastiana Sabater Rebassa. Des de l’any 2012 és professora ajudant del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears i membre del grup de recerca «Estudis Medievals (GRESMED)».

Les seves línies de recerca se centren en l’estudi de l’escultura i la imatgeria medieval mallorquina i el col·lectiu dels imaginaires i els fusters durant la baixa edat mitjana. Sobre aquests temes ha presentat comunicacions a congressos, jornades i seminaris d’àmbit local, nacional i internacional. Ha publicat els resultats de la seva recerca a revistes, com ara el Bolletí de la Societat Arqueològica Lul·liana, Medievalismo i Hortus Artium Medievalium. Ha realitzat estades de recerca al Centre d’Estudis Medievals de Montpeller i al Centre d’Estudis Superiors de Civilització Medieval (Universitat de Poitiers). Actualment, participa en el projecte d’investigació La casa medieval. Materiales para su estudio en Mallorca, del Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Es pot completar aquesta informació a:
  — Magdalena Cerdà Garriga (Academia.edu) 

Institut d'Estudis CatalansCarrer del Carme, 47; 08001 Barcelona 
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. dhac@iec.cat - Informació legal

 

José de Manjarrés y de Bofarull Josep Puiggarí Llobet Josep Gudiol Cunill Josep Puig i Cadafalch Josep Pijoan i Soteras Josep Francesc Ràfols i Fontanals Cèsar Martinell i Brunet Joan Ainaud i de Lasarte Josep Gudiol i Ricart  Maria Lluïsa Borràs Gonzàlez presentació crèdits Bartomeu Ferrà i Perelló Antoni Pons Luís Tramoyeres Felipe Maria Garín Elías Tormo Manuel González Martí