ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ  

Actualització: 24/10/2013

Soler Fabregat, Ramon
Barcelona, 18 d'abril de 1958

Àrees de treball: Literatura artstica / Miniatura i histria del llibre / Colleccionisme dart / ltimes tendncies

Ramon Soler Fabregat és doctor en història de l’art per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en biblioteconomia i documentació per la Universitat de Barcelona. Treballa com a bibliotecari a la Universitat Autònoma de Barcelona, al campus de Bellaterra.

S’ha especialitzat en temes que interrelacionen les seves dues titulacions: tractadística d’art, llibres d’art a biblioteques particulars i recursos en línia sobre història de l’art, de l’arquitectura i del llibre antic. El libro de arte en España durante la edad moderna (Gijón, Trea, 2000) és una síntesi de la seva tesi doctoral. Ha publicat articles a revistes especialitzades en art (D’art i Locus Amoenus), en història moderna (Manuscrits) i en documentació (Item i BiD).
  Col·labora al portal de la Biblioteca Digital d’Història de l’Art Hispànic (Bellaterra, Biblioteca d’Humanitats de la Universitat Autònoma de Barcelona, 2010).

Ha creat i manté els llocs web següents, en els quals es pot completar aquesta informació:
  — Recursos a Internet d’art i arquitectura
  — Bibliografia i cultura escrita 

Institut d'Estudis CatalansCarrer del Carme, 47; 08001 Barcelona 
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. dhac@iec.cat - Informació legal

 

José de Manjarrés y de Bofarull Josep Puiggarí Llobet Josep Gudiol Cunill Josep Puig i Cadafalch Josep Pijoan i Soteras Josep Francesc Ràfols i Fontanals Cèsar Martinell i Brunet Joan Ainaud i de Lasarte Josep Gudiol i Ricart  Maria Lluïsa Borràs Gonzàlez presentació crèdits Bartomeu Ferrà i Perelló Antoni Pons Luís Tramoyeres Felipe Maria Garín Elías Tormo Manuel González Martí