ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ  

Actualització: 22/07/2014

Amors i Albareda, Dami
Sarral (Conca de Barber), 13 de mar de 1990

Àrees de treball: Pintura del segle xx

Damià Amorós i Albareda és graduat en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2013) i està realitzant el Màster en Gestió del Patrimoni Cultural i Museografia de la mateixa institució. Ha estat comissari de l’exposició «Grau Garriga a Sarral», comissari de l’Any Nogué a Santa Coloma de Queralt, membre de la Junta de l’Associació Cultural Baixa Segarra i soci del Centre d’Estudis de la Conca de Barberà.

És autor dels catàlegs L’època de Nogué Massó (Santa Coloma de Queralt, ACBS, 2013) i Josep Nogué Massó; una trajectòria vital (Santa Coloma de Queralt; ACBS, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Santa Coloma de Queralt; 2013). També està vinculat professionalment al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet (Conca de Barberà). 

Institut d'Estudis CatalansCarrer del Carme, 47; 08001 Barcelona 
Telèfon +34 932 701 620.  dhac@iec.cat - Informació legal
En el correu del projecte no s'atendran peticions de contacte amb els historiadors

 

José de Manjarrés y de Bofarull Josep Puiggarí Llobet Josep Gudiol Cunill Josep Puig i Cadafalch Josep Pijoan i Soteras Josep Francesc Ràfols i Fontanals Cèsar Martinell i Brunet Joan Ainaud i de Lasarte Josep Gudiol i Ricart  Maria Lluïsa Borràs Gonzàlez presentació crèdits Bartomeu Ferrà i Perelló Antoni Pons Luís Tramoyeres Felipe Maria Garín Elías Tormo Manuel González Martí