Tot aquest coneixement li ha permès no sols donar un gran nombre de conferències i comunicacions en congressos i cursos monogràfics, sinó també treure a la llum més de cent publicacions entre articles d’investigació en revistes especialitzades, catalogacions com el Catálogo de Monumentos y Conjuntos de la Comunidad Valenciana (1983), llibres com La arquitectura del eclecticismo en Valencia. Vertientes de la arquitectura valenciana entre 1875 y 1925 (1983) —que, a més, fou la publicació de la seua tesi doctoral—, El Real Monasterio de la Santísima Trinidad (1998), que fou la seua tesi de llicenciatura i que s’ha revisat i reeditat diverses vegades, o el dedicat al Real Monasterio de San Agustín de Valencia (2015).
Òbviament, ha treballat en la recuperació de la personalitat de Javier Goerlich, oncle seu i l’arquitecte que modificà el perfil de la ciutat de València, en diferents publicacions com «Javier Goerlich Lleó. Arquitecto valenciano y ciudadano», inclosa al volum Javier Goerlich Lleó (2014).
Mereixen un esment especial les exposicions que ha comissariat, la majoria dedicades al patrimoni cultural universitari i al Reial Col·legi de Corpus Christi: «Nova sint omnia: La restauración de la Capilla de la Universitat de València» (1990), «Cel i Terra: L’art dels cartògrafs a la Universitat de València» (1997), «Sapientia aedivicavit: Una biografia de l’Estudi General de la Universitat de València» (1999), «Domus Speciosa: 400 años del Colegio del Patriarca» (2006) i «Pastor Sanctus Virtutis Cultor: El legado del patriarca Juan de Ribera en su IV centenario» (2011). |